Elvesztek nincs hír róluk

Üdvözöllek kedves vendégem!

Az oldalon olyan személyek fényképeit látod akikről pár napja nincs hír nem tud róluk a családjuk, közeli hozzátartozójuk, barátjuk.

Kérlek ha látod vagy tudsz valamit ezekről az emberekről akkor a feltüntetett elérhetőségen jelezd a lehető leghamarabb. 

A honlap tulajdonosa és szerkesztősége nevében kérek mindenkit hogy a lehető legkomolyabban vegye ezen oldalt!

FIGYELMEZTETÉS!!!

Kérlek vedd tudomásul ha bármilyen meg tévesztő adatokkal félre vezetsz minket és a rokonokat barátokat lelkileg tönkre tehetsz minket. A Magyarország szerint a félre vezetés a hamis adatok felvetése

bűncselekménynek bizonyul! 


SEGÍTSÉGET KÉR EGY KECELI CSALÁD!

A Kecelinfo értesülései szerint Budapesten rendőrök igazoltatták, majd el is engedték Zsember Attilát. A családjával azóta sem vette fel a kapcsolatot, ők továbbra is keresik, és mindenki segítségét kérik!

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság illetékese megerősítette, hogy körözés alapján Budapesten megtalálták az eltűnt férfit, akinél nem voltak személyes iratok. Igazoltatás után elengedték, és a körözést visszavonták.

A család továbbra is keresi Zsember Attilát. Úgy tudjuk, felvették a kapcsolatot egy szolnoki önkéntes csapattal, és ők is az édesapa keresésére indulnak.

Előzmény:

MINDENKI SEGÍTSÉGÉT KÉREM!

Apukám reggel 8 órakor kiment a keceli piacra az Opel Astránkal, majd Anyukámtól elköszönve elindult lángosért GYALOG! A buszmegállói lángososnál 9 óra tájban látták utoljára! 47 éves ( szül 1967-04-02 KECEL) 175 cm magas, kissé borostás, rövid hajú és SZÍVBETEG!

Gyógyszereit, személyes iratait és pénzt nem vitt magával! Utoljára narancssárga színű rövidnadrág és zöld póló volt rajta! Búcsúlevelet hagyott maga után!

KÉRÜNK MINDENKIT AKI TUD VALAMIT RÓLA, VAGY LÁTTA VALAHOL AZONNAL JELEZZE!!!!

Zsember Attiláné Rita 06 30 265 91 47
Dr Zsember Katalin 06 20 924 83 47
Zsember Anikó 06 30 232 82 93

2014. 08.15.


Szalay Gabriella keresi unoka testvérét

2014 Január 19-óta!

Kedves ismerőseim, főleg pestiek! Kérlek szépen titeket osszátok meg ezt a képet. Ő az unokatesóm, Magyar Nikolett. Két hete eltűnt Pesten Telefonja nem elérhető. Senki nem tud róla semmit. Már a rendőrség is keresi Ha bárki tud róla valamit, kérem szóljon! Köszönöm!

az alábbi elérhetőségen:

https://www.facebook.com/sgheiko

 

Magyar Nikolett


 

 

Kereső
Belépés
Szavazás

Mennyire vagy segítő kész emberke?

0.035 mp