Adómányok felajánlások tovább adása

z Kedves látogató

Tisztelt vendégem barátom köszöntelek oldalamon

Örömmel értesítem a honlap látogatóimat illetve segítőkész ember társaimat, hogy ezentúl megnyithattam ezen oldalt mely olyan adatokat illetve videókat, képeket jelenít meg melyen a nekem nekünk átadott felajánlott ruhákból, tárgyakból tudtunk továbbítani másoknak is kik ténylegesen megérdemlik azon dolgokat melyet nem tudnak meg venni mert keresetük olyan kevés illetve anyagi és szociális helyzetük nem engedi, hogy saját magukra költsenek pár ezer forintot

A következőkben egy videó felvétellel igazolom igazoljuk , hogy a ruhákat továbbítottuk egy közhasznú nonprofit társaságnál dolgozó embernek.

A videó felvétel amatőr felvételként készült az esetleges hang illetve kép minősége végett elnézést kérünk. A sok ő betű kiejtéséért is elnézést kérek hisz izgultam a felvétel közben köszönöm megértéseteket 

Nézd meg videónkat és mondj róla valamit oly mindegy hogy jó vagy rossz mert a hibákból tanulunk!

 

A közhasznú munkások előtt azt kell mondanom, hogy minden tiszteletet megérdemelnek hisz ha hideg van, mínusz fokok vannak, ha hó van ha nyár ha 35 fok van ha esik ha fúj a szél nekik igen is dolgozni kell havi körülbelül 50 000 Ft.  ami szerintem egy uniós tagállamként szégyenítően kevés és mindenki tisztelet a kivételnek csodálkoznak rajta, hogy milyen emberek is ők és kinevetik némely esetben megalázzák őket nyomda festéket nem tűrő szavakkal vagy esetlegesen még ugráltatni is akarják őket.--Csináld meg ezt is mert neked ez a dolgod -- csináld meg azt is mert neked az a dolgod -- Hihetetlen körülmények mellett nincs melegedő ha be mennek valahova melegedni akkor kiküldik őket. A toalet használat is elég elkeserítő, mert a vendéglőkbe, kocsmákba, rendelőkbe nem szívesen látott vendégek és néhol ingyen nem is veheti igénybe az illem helységet pedig ha jól bele gondol az ember és a környékre gondol hogy hol és ki helyett csinálja a gereblyézést szemét szedést hát az előbbiekben említett intézményekhez közel vendéglátó helyiségek előtti közterületen  és ennek ellenére ferde szemmel tekintenek rá.  

Én arra kérek mindenkit gondolkozzon el mielőtt bár mit is mond ezen embertársairól mert nagyon könnyen ide lehet kerülni mert a sors kifürkészhetetlen. Ne bántsa őket senki hanem tisztelni mert nem otthon ül a pár ezer forinttal kevesebb segélyért mert meg tehetné igazából azt is hanem a mostoha körülmények mellett pár ezer forinttal többért takarítja a közterületet amihez igen is nekünk nekem is közöm van sokkal szebb ha a fa levél vagy ha a szemét fel van szedve az utcán havi 38 ezer forintért.

Könyörgöm gondolkozzunk mielőtt teszünk valamit mire elég ez a pénz mi mennyivel költünk többet mint ők és ezután alkossunk véleményt köszönöm megtisztelő figyelmed minden szépet és jót kívánok és még annyit hogy soha ne tudd meg milyen ilyen helyzetben dolgozni!

Utó-íratként

 Ismerem ezt a helyzetet ezért tudom hogy smint bánnak ezekkel az emberekkel!!!

 


Felajánlás érkezett Katonatelepről

Felajánlás érkezett Katonatelepről melyet nagyon mélységes szeretettel köszönünk a rászorulók nevében is!

Kaptunk ruhákat és egy színes televíziót

A televíziónak még nincs tulajdonosa melyet nagyon sok szeretettel továbbítanánk egy rászoruló embertársunknak. A tv nem plazma nem lcd és nem led tv egy egyszerű hagyományos tv amely működő képes állapotban van bár a távirányítója nincs meg de a tv-én megtalálható a kezelő felület.

 

 


 

Szekrényeket és egy ágyat adtunk át egy 3 gyermekes család anyukának . A leg kisebbik lány még csak egy hetes. Nagy örömünkre szolgál, hogy egy keveset tudunk segíteni nekik. Vettünk nekik 2 csomag pelenkát és popsi törlőt is. További képeket teszünk közzé társaságunk működéséről ezzel bizonyítva, hogy nem verünk át senkit sem.  

 

 

 

A család további segítséget kapott 

Egy kecskeméti felajánlónak köszönhetően a 3 gyermekes család anyuka kapott egy gáztűzhelyet és vettünk még pelenkát és popsi törlőt az egy hetes Debórának. A családhoz készülődve nagy lelkesedéssel segítettek a fiaink akik aktívan részt vesznek a társaságunk munkájában. Anítáékhoz érve persze a meghatódástól kicsordultak a könnyek is. Tehát sikeresen át adtuk  az adományokat. Nagyon szépen köszönjük a felajánlást  nagy segítség a család számára 

Az autóba való rakodás.

Megérkeztünk 

és itt egy kicsit babáztunk is 


 

Ma ismételten mentünk Városföld 6 gyermekes családnál jártunk és át adtunk nekik egy színes televíziót amit régebben kaptunk adományként. A gyerekek nagyon örültek neki Persze adtunk pár darab ruhát is, de a ruháknak nem volt akkora sikere mint a tv-nek

 

 

 


2015. 05.09

Újabb adomány érkezett!

pár darab ruha és pár darab pohár fűszer tartó szakácskönyv.

várja a rászorulókat!

 

http://barizoltan.csapata.hu/oldalak/bemutatkozas-30186/


2015. 10. 03.

Adomány lett egy üzemképes hütő!!!

 

 

 

A hütő jelenleg rászorulóknak adományozható!

 


Kisvárda!

A képen látható bébiétel pelenka és popsitörlő Kisvárdára indul egy aranyos 17 hónapos kislánynak. Kívánunk neki nagyon sok egészséget szüleinek kitartást. 

 


Az oldal folyamatosan bővül!!!

Kereső
Belépés
Szavazás

Te kinek utalnál pénzt ha lenne rá lehetőséged a kormány számlájára vagy egy civil szervezetnek ?

0.006 mp