Rendőrök a Zsinór és a Kórház utcában - akció az áramtolvajok ellen

Rendőrök a Zsinór és a Kórház utcában - akció az áramtolvajok ellen

 

Kecskemét - Több tucatnyi rendőr, 10-15 rendőrautó, az EDF Démász szakemberei és még egy mentőautó is részt vett csütörtökön abban az összehangolt akcióban, amelyet az áramtolvajok ellen indítottak a Zsinór és a Kórház utcában.

Hivatalos tájékoztatást egyelőre nem kaptunk, de az utcabeliek és szemtanúk szerint óriási erőkkel vonult fel a hatóság a két kecskeméti utcában. Ottjártunkkor még árokásó gépet is hozattak, amivel vélhetően a fogyasztási helyeken a méretlen fővezetékre jogosulatlanul rácsatlakozott, földbe süllyesztett vezetékeket keresik meg.

A mentő a Kórház utcában állt csütörtök délután: feltételezések szerint vagy dulakodásban megsérült ember miatt, vagy azért, mert rosszul lett valaki az akció során.

Nem hivatalos információk szerint a két utcában mintegy 10-12 házban vételezték illegálisan, ingyen az áramot, azaz lopták az energiát. Más településeken, hasonló akciókban a szolgáltató munkatársai az illegális áramvételezést a helyszínen megszüntetik rendőri biztosítás mellett. Nagy valószínűséggel ez történik Kecskeméten is.

 

Rendőrök a Zsinór és a Kórház utcában - akció az áramtolvajok ellen hozzászólásai

  • barizoltan barizoltan:

    Na igen én is helyeslem azt a verziót hogy a lopás az bün és bünhödnie kell aki lop. Ám a démász egy multinacionális cég akinek az állam bácsika szabad kezet adott és ekkor szabadult el a pokol. Az árak az eget tapossák a szegények meg nem tudják fizetni, így természetesen kikapcsolják vagy a nem legális modszerekhez folyamodnak és persze jön a multitól a csodálkozása miért? Én és szerintem itt a többség tudja miért. Egy vissza kapcsolás 17000 Ft miért? a válasz azért mert kétszeri kiszállás és az ott töltött időnek az összege. Durván nálunk 5 percet voltak és le nyomták. nem a Zsinor utcán és nem is a korház utcán lakunk Kaszap utca aránylag elit környék egy számlával maradtunk el és már jöttek is mintha nagyon hiányzott volna a kasszájukból az a pénz 8000 forint. Természetesen kifizettük egy kis kölcsönt kérve, de mi van azokkal az emberekkel akik nem tudnak dolgozni , mert avagy nem veszik fel őket a börük szine láttán vagy éppenséggel otthon nevelik a kiscsecsemőjüket és gyeden vagy éppenséggel gyesen vannak aminek az összege 28000 forint ebből igen meg lehet élni és fizetni a szegény démásznak a kasszából nagyon hiányzó összeget. Igen szintén tisztába vagyok azzal és egy páran itt hogy vannak link emberek is akik valójában megérdemlik ezt az akciót. Igen és mi van a kicsikkel télvíz idején régen ilyenkor nem lakoltattak ki éls a dégáz illetve a démász nem kapcsolhatta ki a szolgáltatást a hidegekre való tekintettel. Engem felháborít verik a nyálukat a rezsicsökkentéssel itt a példa mivel fogják azon összegeket pótolni gratulálunk szép akció volt.remélem mindenki büszke volt amit ma tett a szegények ellen
    Reply · Like · Unfollow Post · 5 seconds ago

Szólj hozzá

Kereső
Belépés
Szavazás

Te ha kerékpározol le szoktál szállni a kerékpárról a zebránál?

0.026 mp